accommodation Agia Napa Cyprus - La Casa Di Napa

La Casa Di Napa | Ayia Napa, Cyprus

beaches in Agia Napa Cyprus - La Casa Di Napa

Παραλίες Αγίας Νάπας

Nissi Beach

Η παραλία Nissi είναι ίσως η πιο δημοφιλής παραλία του ολόκληρη η Κύπρος. Αποτελείται από 2 σύνδεση παραλίες για ένα μεγάλο (πολύ απασχολημένος) και ένα μικρότερο (πιο απομονωμένη). παραλία Nissi φημίζεται για την όμορφη χρυσή άμμο και καθαρά κρυστάλλινα νερά. Απολαύστε το ποτό σας σε ένα από τα μπαρ άμμο εκεί. Η παραλία βρίσκεται 3.5 χιλιόμετρα δυτικά του κέντρου της πόλης της Αγίας Νάπας. Είναι στρωμένη με ψιλή χρυσή άμμο και είναι καλά προστατευμένη από τους ανέμους, ως εκ τούτου, τα ήπια κύματα. Πρόκειται για μια παραλία με βραχώδη σχηματισμό στο κεντρικό και δυτικό τμήμα του είναι. Στην ανατολική πλευρά της παραλίας, υπάρχει ένα μικρό νησάκι που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από την ακτογραμμή (45 μέτρα). Λόγω του νερού χαμηλής βάθος ανάμεσα στο μικρό νησάκι και την κύρια ακτή, αλλά και λόγω του σχετικά μικρή απόσταση μεταξύ αυτών των δύο σημείων και την επίδραση των παράκτιων κύματα, παρατηρούμε την ένωση της παραλίας με το νησί μέσω του σχηματισμού μια μοναδική λωρίδα άμμου. Αυτό το φαινόμενο είναι αξιοπρόσεκτο και θεωρείται ένα ορόσημο, τόσο για την Αγία Νάπα και η Κύπρος γενικότερα. Στην άμεση περιοχή υπάρχουν διαθέσιμα προς ενοικίαση καταλύματα, εστιατόρια, ένα περίπτερο, και φιλικές προς την οικογένεια μπαρ.

Η παραλία Μακρόνησος

Μακρόνησος Beach βρίσκεται 5 χλμ δυτικά από το κέντρο της Αγίας Νάπας. Είναι μια χρυσή αμμουδιά, που καλύπτεται με τα κύματα της μέσης έντασης είναι. Η παραλία ήταν αρχικά σχηματίζεται από ένα σύμπλεγμα μικρούς κολπίσκους. Οι μικροί κόλποι εκτείνονται προς διαφορετικές κατευθύνσεις? το πρώτο είναι δυτικοί, η δεύτερη Southwest, και ο τρίτος νοτιοανατολικά. Υπάρχουν διαθέσιμα προς ενοικίαση, εστιατόρια, περίπτερο εγκαταστάσεις στέγασης, και άλλες ανέσεις της περιοχής. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε το Νεκρόπολη (αρχαία πόλη) της Μακρονήσου και τα πόδια προς τα ανατολικά προς την παραλία Βαθειά Yonia, ή το κεφάλι δυτικά προς την παραλία της Αγίας Θέκλας.

 

ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΑΚΡΟΝΗΣΣΟΥ (Μικρή)

Η παραλία Μακρόνησος (μικρή), η οποία έχει ένα πάρκο κοντά στο νερό, είναι μια μακρά χρυσή ακτή που πλαισιώνεται από δύο όρμους – μια ιδανική ατμόσφαιρα χαλάρωσης. Τα παιδιά απολαμβάνουν αυτή την παραλία ειδικά λόγω των ρηχών υδάτων που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα. Είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω της λεωφόρου Nissi, συμπεριλαμβανομένης μιας στάσης λεωφορείου.
Η παραλία Κόννος

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα ανατολικά της Αγίας Νάπας Κόννος κόλπο ξεχωρίζει μέσα από το Εθνικό Πάρκο Κάβο Γκρέκο. Βρέθηκαν σε μεταξύ Πρωταρά και Αγία Νάπα η παραλία είναι εξέχουσα για την λευκή άμμο και κρυστάλλινα νερά. Πλαισιώνεται από βραχώδεις λόφους γεμάτους πεύκα ο δρόμος προς την παραλία και προσφέρει εξαιρετικές ευκαιρίες για την καταπληκτική φωτογραφίες. Η πρόσβαση είναι επίσης, μέσω του Grecian Park Hotel παραπάνω. Πτυσσόμενα κρεβάτια πλαστικό ήλιο tailor-made για αυτή την παραλία και το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το νερό, είναι διαθέσιμα προς ενοικίαση. Πολλοί ιδιοκτήτες γιοτ αγκυροβολήσει εδώ για να χαλαρώσετε για ώρες.

Αγία Θέκλα BEACH

Η Αγία Θέκλα είναι μια υπέροχη παραλία, ωραία και ήσυχη και καλή. Αυτή η παραλία έχει καθαρά νερά και είναι καλό για κολύμβηση με αναπνευστήρα. Όποτε στην Αγία Νάπα είναι απαραίτητη μια επίσκεψη στην παραλία της Θέκλας! Ωραία και ήσυχη, καθαρή και κατάλληλη για άτομα όλων των ηλικιών. Η λιμνοθάλασσα σαν κόλπος είναι ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό και φέρνει το μυαλό σας σε μέρη πολύ πιο εξωτικά. Η Αγία Θέκλα είναι μια μικρή παραλία που πήρε το όνομά της από την παλιά εκκλησία που βρίσκεται εκεί. Βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα από την Αγία Νάπα και είναι καλυμμένη με ωραία χρυσή άμμο.
ΠΑΡΑΛΙΑ ΣΑΝΤΙ ΜΠΑΙ (Βαθιά Γωνιά)

Sandy Bay έχει ψιλή λευκή άμμο και απαλά ράφια νερά. Είναι δημοφιλής με τις οικογένειες και είναι πιο χαμηλών τόνων και πιο ήσυχο από ό, τι απασχολημένος γείτονά της. Υπάρχουν θαλάσσια σπορ, συμπεριλαμβανομένων μηχανοκίνητα σκάφη, τζετ σκι και αλεξίπτωτο θαλάσσης και τα βραχώδη ακρωτήρια και στις δύο πλευρές του κόλπου προσελκύσουν ψαροντούφεκο ενθουσιώδες και δύτες. Μια χούφτα παραθαλάσσια εστιατόρια προσφέρουν μια καλή επιλογή από επιλογές για φαγητό, καθώς και σνακ και ποτά.

 

GRECIAN / ΓΛΥΚΗ ΝΕΡΟ ΠΑΡΑΛΙΑ

Grecian Bay είναι η κύρια παραλία της Αγίας Νάπας και το πιο κοντινό στο κέντρο του. Γνωστό με διάφορα ονόματα, συμπεριλαμβανομένων Γλυκή Νερό (το επίσημο όνομα που μεταφράζεται σημαίνει «γλυκό νερό») είναι μια μακρά παραλιακή γραμμή που αποτελείται από υπέροχη ψιλή λευκή άμμο. Εκτείνεται δυτικά από τις θαλάσσιες σπηλιές της Αγίας Νάπας στο λιμάνι. Όπως και κάποιες άλλες παραλίες σε Κύπρος τα νερά τρέχουν ρηχά στιγμής στην θάλασσα- πάντα συναρπαστικό και διασκεδαστικό για τα παιδιά! Διαθέτει πολλά ξενοδοχεία πολυτελείας που παρατάσσονται σε αυτό. Οι ανοιχτές σνακ μπαρ του αέρα και άλλες εγκαταστάσεις για φαγητό και ποτό περιμένει εκεί για να ξεδιψάσετε ή συμπληρώστε την όρεξή σας μετά από μια χαλαρωτική βουτιά.
ΛΙΜΑΝΑΚΙ ΠΑΡΑΛΙΑ

Η χρυσή αμμουδιά της παραλίας Λιμανάκι βαθαίνει απαλά μέσα στο θάλασσα- έχετε να εντρυφήσω σε μια δίκαιη λίγο για να πάρει ακριβώς τα γόνατα, καθιστώντας το ιδανικό για τα παιδιά και ασφαλές. Υπάρχουν μεγάλα πολυτελή ξενοδοχεία κατά μήκος αυτής της ακτογραμμής, με ανοιχτή εστιατόρια του αέρα και σνακ μπαρ. Είναι το πιο προσιτό από το κέντρο της πόλης. Άνθρωποι όλων των ηλικιών έρχονται εδώ για να απολαύσουν οι ίδιοι. Απολαύστε τον ήλιο και τη θάλασσα σε ένα δροσιστικό και χαλαρή τρόπο.